sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blog

Home / news  / Upcycling workshop: met oude boeken.

Kom cultuur proeven in de binnenstad van Sittard!

Voor de derde keer op rij opent De Domijnen samen met een groot aantal cultuurpartners het Cultuurseizoen in Sittard-Geleen. Met als titel ‘Kom bij ons op de bank’ nodigen we bezoekers uit om letterlijk op onze bank plaats te nemen voor culturele voorproefjes.

Van 12.00 – 17.00 staan de banken voor u klaar.

Op het Ligneplein zullen meer dan 60 optredens, workshops en activiteiten plaatsvinden die laten zien wat er het komend seizoen allemaal gebeurt in Sittard-Geleen en de Westelijke Mijnstreek.

NICEway staat op het ligneplein waarbij u zelf ook mee kunt doen met haar workshop. En we gaan aan de slag met oude boeken van de bibliotheek van De Domijnen.

En we gaan samen de workshopbank van De Domijnen opknappen… Daarbij laat ik je zien, hoe je thuis zelf aan de slag kunt gaan met oude boeken en meubels om deze stappen ook thuis toe te passen. Gezellig als jij erbij bent.

Enkele workshop sets zijn van te voren al bekleed met boeken. Zodat je letterlijk “bij ons op de bank” kunt komen zitten. Zowel amateurs als professionals zullen hun beste beentje voor zetten op het gebied van: muziek, dans, zang, beeldende kunst, schilderen en andere creatieve doe-activiteiten. Niet alleen optredens kijken maar u kunt zelf ook meedoen met een aantal workshops.

Kom bij ons op de bank app

Download de app Kom bij ons op de bank (KBOODB) in de App Store of in de Google Playstore.

SEE YOU X