sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blog

Home / news  / Samenwerken hoort bij succesvol ondernemen…

Eén van de mooie dingen van deze tijd is dat je makkelijk een bedrijf kunt beginnen. En we weten allemaal dat samenwerken helpt bij het opdoen van nieuwe kennis, lanceren van nieuwe producten. Loslaten is belangrijk als je gaat ondernemen. Om te groeien, moet je ook dingen los laten. Het was tijd voor loslaten, dat wist ik wel. Hoewel ik dit heel goed weet, betekent dat niet dat het dan ook altijd makkelijk is om te doen. Op zo’n moment weet ik vaak wel dat ik iets moet loslaten, maar ik ben er nog niet meteen aan toe om het echt te doen. Maar, doordat ik  de stap heb gezet “loslaten” en de samenwerking te hebben opgezocht, met Kim Booij en Romy Wauben, heb ik de zekerheid van het los durven laten begrepen en ik kan nu alles doen wat ik wil. Een van mijn successen is het loslaten, dat is belangrijk!

Op naar een nieuwe WHAT A HAPPY DAY !

Kim Booij

 

Om de website van NICEway sfeer te geven waar ik, Nicole, voor sta, heb ik Kim gevraagd om de foto’s van mijn momenten vast te leggen, zij laat échte mensen zien. Er zit zoveel schoonheid in imperfectie. Als je niet je echte zelf laat zien, dan maak je het anderen erg moeilijk om voor je te kiezen. Authenticiteit verkoopt zichzelf! En dat maakt Kim zo mooi, al haar woorden: “Verwondering brengt geluk”. Zij gelooft daar sterk in. Niks is vanzelfsprekend. Dát is wat KIM doet met haar fotografie. Speciale momenten van geluk of schoonheid vangen. De tijd voor héél even stil zetten.  Ze heeft mijn bedrijf vertaald in beeld. Haar foto’s versterken mijn visuele identiteit. Prachtig mooi X

www.kimbooij.nl

 

 

 

 

 

Romy Wauben

 

Tegenwoordig kun je als ondernemer echt niet meer zonder eigen website. En ook als kleine vereniging of stichting bijvoorbeeld is een website eigenlijk onmisbaar. En dat moet natuurlijk een website zijn die er heel representatief uitziet, die op alle apparaten goed te bekijken is. En daarvoor heb ik Romy gevraagd van Creamy concepts,  om met haar specialisten aan de slag te gaan, met de foto’s die Kim Booij heeft gemaakt, om de site zo te maken, naar sfeer en beleving waar NICEway voor staat, die er toe doen. Creamy Concepts maken dingen iets romiger van smaak….. NICEway staat sterker omdat zij helder en eerlijk de site laten communiceren met mijn doelgroep. Zij geloven met hart en ziel in een mix van creatieve communicatie en ijzersterk design.

www.creamy-concepts.nl

 

 

 

 

 

Willy Janssen

Alles draait om communicatie; de juiste woorden in de juiste toon en vorm op het juiste moment. Daar ben ik zelf niet zo sterk in, sterker zelfs, geregeld zijn er wel wat taal fouten in mijn posten te vinden, vermoedelijk dat ik te snel, te enthousiast ben om mijn verhaal te vertellen. Willy Janssen van Creataal, heeft voor mij de puntje op de i gezet, om mijn boodschap aansprekend over te brengen, d.m.v. een nauwe samenwerking. Vanuit oprechte belangstelling voor mens en materie.

www.creataal.com

 

Het is compleet…..

 

 

 

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK