sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blog

Home / news  / Project : Evenementen decoratie

Het project hebben we Bestuiving genoemd.  Nadat de vraag werd gesteld om een zee van bloemen te kunnen maken, door het PULP festival in Sittard. Waar NICEway al enkele malen decoratie heeft verzorgd. Zijn we in overleg zijn we stap voor stap aan de slag gegaan. We gingen voor ongeveer 500 bloemen. En het aantal is rond de 480 stuks geworden. TE GEK!!

NICEway is samen gaan werken met Levanto groep.  LEVANTO staat voor LEven VAN TOp tot teen. Dat raakt meteen de visie van de LEVANTOgroep: zij zijn ervan overtuigd dat een actieve deelname aan de samenleving voor iedereen een belangrijke voorwaarde is voor een zinvol en volwaardig leven. Dat doen zij vanuit de kernwaarden: passie, innovatie, verbinding en ondernemerschap. En de samenwerking is tot stand gekomen met een geweldig resultaat. Waarbij de cliënten van Levantogroep ingezet zijn om o.a. eens met andere materialen en kennis in aanmerking te komen.

Intussen had ik bij Janssen Staal 4 betonmatten geregeld van 5 x 2m. Deze zijn geleverd de vrijdag voor de start van PULP festival, bij het Maaslandpark.

TADA… levering van de betonmatten!!

Vrijdag 14 juli

En aan de ogen van de containers gaan we de matten “even” ophangen…

 

Zaterdag 15 juli

PROJECT : BESTUIVING -> IMPACT maakt.

SUPER TROTS

PULP festival 2017

bron: Rockateer

bron: Rockateer

 

SEE YOU X