sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blog

Home / news  / MINDSCHIFT

– voor toffe Limburgse zelfstandig professionals

 

Patty Golsteijn heeft mij gevraagd om een workshop te gaan geven tijdens het event MINDSHIFT.

Patty; ” We zijn bezig met een mindshift: een andere manier van denken en werken hier in Limburg. We gaan vooroplopen. We laten zien wat er allemaal wél mogelijk is. Welcome to the next level”. 

Laat je verbazen, verrassen en verwonderen tijdens deze nieuwe serie events.

Super DAT klinkt als muziek in mijn oren ♫ ♪ cool dus, NICEway is er zeker bij. TE GEK!

 

NICEway : What goes around comes BACK around…
Om goed te functioneren in de hedendaagse complexe zakenwereld is scherp en creatief denkvermogen steeds belangrijker. Voor deze sessie gaan we samen werken, zodat je elkaar kan pushen om de rechterhersenhelft te gebruiken, ideeën af te wegen en oplossingsgericht bezig te zijn met je omgeving.

 

Ben je zelfstandig professional en woon je in Limburg? Ben je ook zo hongerig naar nieuwe ideeën en inspiratie? Sta je open voor nieuwe concepten, een andere manier van denken, een verfrissende manier van werken? Vind je het heerlijk om te geven en delen? Ben je nieuwsgierig naar het ontmoeten van andere toffe mensen die ook zo openminded zijn?

 

De eerste tickets waren zo snel uitverkocht dat ze een hele bak extra tickets beschikbaar heeft gesteld. Daar zijn er nu nog maar 9 van over… NEGEN!  Als die verkocht zijn, dan is het écht uitverkocht. Het maffe? De zes nieuwe workshops moet Patty nog bekendmaken zelfs. Hoe waanzinnig dit!  Wie zie ik 27 maart? Maar nogmaals: nu echt de 9 laatste tickets.

Get ‘em while you can! http://pattygolsteijn.nl/mindshift


SEE YOU X