sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blog

Home / news  / JEANS INZAMEL LOCATIES

De 15 locaties van Sittard-Geleen inzamelpunten worden ingericht bij:

Hier kunnen spijkerbroeken die niet meer worden gebruikt, worden ingeleverd. Belangrijke voorwaarde is dat de spijkerbroek voor minimaal 98% uit katoen bestaat.

Vergeet niet om in je achterzak een briefje met je naam en contactgegevens te stoppen want iedereen die een spijkerbroek inlevert maakt kans op de tegoedbon van MUD Jeans of een van de drie fairtrade verrassingspakketten.

Onder de deelnemers wordt 1 tegoedbon van MUD Jeans van €50,-  en drie fairtrade verrassingspakketten verloot. De winnaars worden bekendgemaakt op zaterdag 14 oktober bij Vakwerk in Sittard. Hier vindt de afsluiting van dit project plaats. Nicole Geilen van NICEway zal tijdens deze bijeenkomst ingaan op de achtergronden van dit project en haar motivatie om hiermee aan de slag te gaan. Aanvang 15.30 uur, Vakwerk, Putstraat 19 Sittard.

Dit project is een initiatief van NICEway en MUD Jeans en wordt georganiseerd in samenwerking met Urgenda, de Fairtrade Werkgroep Sittard-Geleen en COS Limburg. Sittard-Geleen is fairtrade gemeente. De fairtrade werkgroep wil brede lagen van de bevolking informeren over en betrekken bij fairtrade en duurzaamheid. Dit project sluit hier prima bij aan. De activiteiten van de fairtrade werkgroep Sittard-Geleen maken onderdeel uit van de Global Goals Campagne in Sittard-Geleen.