sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Blog

Home / news  / FUNALE UP gepresenteerd tijdens Pinkpop

NICEway heeft een upcycling project ontworpen voor de start en opening voor de coöperatie DUURCOOP tijdens Pinkpop festival 2016. DUURCOOP is een samenwerking tussen Cultuurwerkplaats Zeezicht in Heerlen en de Provincie Limburg.

Provincie: 'Limburgse festivals moeten duurzamer' Om dat te bereiken gaat zaterdag tijdens Pinkpop DUURCOOP van start. Dat is een coöperatie die zich gaat bezighouden met het duurzamer maken van de festivals.`` - bron:1LIMBURG
``Gisterenmiddag ging op Pinkpop de Coöperatie Duurzame Evenementen Limburg, kortweg DUURCOOP, van start. DUURCOOP wil Limburgse kleine en middelgrote festivals helpen te verduurzamen en geld te besparen. Bij de kick-off liet gedeputeerde Daan Prevoo zijn door de Kliekfabriek gepimpte oude festivalsneakers aan een zichtbaar verbaasde Jan Smeets zien. - bron:DUURCOOP

Het resultaat van de hangtuin FUNALE UP een KROONLUCHTER UPCYCLING irrigatie systeem. Voor degene die niet naar Pinkpop zijn geweest.Dit moest ik natuurlijk spannend houden…maar hier is ie dan.

  • H 235cm en een doorsnee van 150 cm
  • 106 petflessen en klimop plantjes
  • 100 meter koord
  • oude kroonluchter
  • 3 lampen pendels