sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blog

Home / news  / Upcycling workshop: Design your bag!

De canvas tassen zijn de nieuwste, hippe tassen en nog leuk ook!!

Een tas is niet alleen handig om je spullen in mee te nemen, maar kan je ook goed gebruiken om je outfit mee af te stylen of een statement willen maken met je eigen tas.

Als je kijkt naar de dagelijkse groene tips waar iedereen op de lange termijn veel aan heeft, kom je meestal uit op o.a. je eigen flesje met kraanwater te vullen, minder vlees eten en geen plastic tasjes van de winkel meenemen door je eigen tas mee te nemen. Tassen kun je dan ook nooit genoeg hebben!!! Want ik vind sommige tasjes echt SUPER. Ik heb het niet over Valentino, Chanel, ik bedoel van die makkelijke canvas tassen waar je lekker veel spullen in kwijt kan.

Ga je boodschappen doen of winkelen? Neem dan je eigen stevige tas mee. De gemiddelde Nederlander gooit jaarlijks 1,5 kilo plastic tassen bij het afval. Het verbod op gratis plastic tasjes moet daar vermindering in brengen. Een papieren tas is niet altijd beter voor het milieu. De beste keuze voor het milieu is om je eigen boodschappentas mee te nemen bij het winkelen, dat bespaart heel wat (gratis) eenmalige tassen.

ONTWERP JE EIGEN KATOENEN TAS

Heb je je altijd al willen uitleven en een statement willen maken met je eigen tas?

Verzin dan een leuke dessin en ontwerp je eigen hippe bio-katoenen fairtrade tas en kom naar de upcycling workshop:

WERKEN MET FIETSBAND 13 & 14 mei tijdens het #25 Kunstproeven on the road event.

En meld je aan op: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-werken-met-fietsband-33851007274

Max 10 deelnemers per workshop VOL=VOL

SEE YOU

Nicole